Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT LA OREAVU, PE “ȘOSEAUA MORȚII”. Ultimele detalii și foto de la fața locului

UPDATE: Polițiștii vin cu precizări în urma accidentului de la Oreavu. Astfel, din primele date la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN2E85, din direcția Vrancea către Buzău, un șofer de 37 de ani din Vrancea nu ar fi păstrat distanta corespunzătoare față de autoturismul care îl preceda și la volanul căruia se afla un conducător auto de 74 de ani din Valea Râmnicului.

Deși inițial, 4 femei au acuzat dureri și au fost evaluate de echipajele medicale de la fața locului, până la urmă, doar una dintre ele, o tânără de 28 de ani, din mașina șoferului din Vrancea, a fost preluată de salvare. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

UPDATE: Traficul la locul accidentului a revenit la normal, după câteva zeci de minute, astfel că în jurul orei 8.20 se poate circula normal pe DN 2 E 85, la Oreavu. De la locul accidentului, polițiștii spun că a fost vorba despre o coliziune față-spate între o Dacia Papuc și o Dacia Logan. Patru femei ar fi acuzat dureri, imediat după impact, ele fiind evaluate medical, acum, de echipajele de la Ambulanță, mobilizate la locul accidentului. Ulterior, cadrele medicale vor decide dacă acestea vor fi duse la spital.

Polițiștii urmează să revină cu noi date despre accidentul de la Oreavu.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Accident produs miercuri dimineață pe DN2E85, la Oreavu.

Din primele informații, 2 autovehicule s-au ciocnit, din cauze și în împrejurări care urmează a fi stabilite de polițiști.

Conform Poliției Buzău, 4 răniți ar fi, la o primă evaluare.

Traficul la Oreavu, la locul accidentului, este blocat, la fața locului fiind polițiști de la Serviciul Rutier, care desfășoară cercetări la fața locului.

Revenim!