Actualitate

ANCHETĂ DIFICILĂ! Un bărbat înjunghiat în piept, la Călțuna. BĂRBATUL A DECEDAT. Polițiștii au suspecți, dar nu au pe cine ancheta

Un bărbat din Călțuna, înjunghiat în zona inimii, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Buzău. Victima a fost dusă direct în sala de operații.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani din Călțuna. Din primele date, buzoianul locuia împreună cu două femei, ambele fiind diagnosticate cu retard mintal. De câteva luni, bărbatul le-ar fi luat pe cele două în propria gospodărie pe motiv că are grijă de ele, în schimbul pensiei de handicap.

Marți, un vecin l-a găsit pe bărbatul de 68 de ani căzut în curte. În gospodărie, în acel moment, se afla și una dintre femei. Când a mers să-l ridice pe bărbat, vecinul acestuia a observat că bărbatul căzut la pământ prezenta urme de sânge. O ambulanță a fost chemată la locuința buzoianului iar echipajul medical l-a transportat de urgență la Spitalul Județean. Medicii care l-au preluat au stabilit că are o plagă înjunghiată hemitorace stâng. Bărbatul a fost dus de urgență în sala de operații. În ciuda eforturilor medicilor, buzoianul nu a mai putut fi salvat. În cele din urmă, medicii au declarat decesul.

Polițiștii au mers la fața locului pentru a stabili ce s-a întâmplat în gospodăria din Călțuna și cine l-a înjunghiat pe bărbat. Verificările vor fi de durată, în condițiile în care, potrivit unor surse, cele două femei, diagnosticate cu retard mintal, nu sunt foarte coerente iar răspunsurile pe care le dau nu sunt constante.