Șansa de Nehoiu Social

Pieton spulberat la Siriu în zona unei treceri de pietoni

Accident vineri dimineață, în localitatea Lunca Jariștei, comuna Siriu. Un localnic de 67 de ani a fost izbit în plin de un autoturism, omul fiind grav rănit. Accidentul s-a produs în zona unei zebre, polițiștii urmând să stabilească dacă pietonul se afla sau nu pe trecere, atunci când a fost luat în plin de mașină.
Primele informații de la fața locului arată că accidentul s-a produs la Lunca Jariștei. Un bărbat de 67 de ani din sat a fost accidentat grav de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din orașul Nehoiu. Acesta rula dinspre Brașov către Buzău când l-a lovit pe bărbatul de 66 de ani care era angajat în traversarea șoselei.
Cum accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni, există posibilitatea ca localnicul să fi fost pe zebră când  fost lovit de autoturism, însă acest aspect urmează a fi stabilit de polițiști, care sunt la fața locului, în plină anchetă.
Deocamdată, oamenii legii nu pot spune clar dacă accidentul s-a produs  când pietonul traversa regulamentar ori acesta se angajase în traversarea șoselei prin loc nepermis.
Victima a fost preluată de la locul accidentului cu o salvare și dusă la spital, în stare gravă.
Șoferul implicat în accident a fost testat cu Dragerul, rezultatul pentru alcoolemie fiind zero.
La locul evenimentului, traficul a fost îngreunat zeci de minute, din cauza cercetărilor derulate de polițiștii de la Serviciul Rutier.