Divertisment

PRINTRE TROVANȚI, MARIO BUZOIANU A FILMAT NOUL VIDEOCLIP. Ascultă ‘Oriunde m-ar duce viața’!

S-a lansat! Cel mai nou videoclip al lui Mario Buzoianu este pe YouTube și este filmat în una dintre cele mai deosebite locații din județul nostru. Piesa de succes Oriunde m-ar duce viața are de ieri cel mai frumos videoclip, cu cadre filmate la trovanţii din zona Ulmet – Bozioru, atracţii turistice ascunse în Munţii Buzăului.

Viața este o călătorie. Cu bune, cu rele, viața ne învață să o iubim și să acceptăm toate experiențele pe care ni le oferă. Fiecare suntem azi ceea ce ne-a dat Dumnezeu să trăim și să învăţăm. Și când credem că avem planurile gata făcute, viața și le face pe ale ei cu noi.

Despre viață, trăiri, sentimente este vorba în cel mai de succes cântec lansat , la Focus Fm, de Mario Buzoianu, cântec care de ieri are și un videoclip superb. Obișnuiți deja cu piese hit din partea artistului, Oriunde m-ar duce viața a intrat rapid în preferințele ascultătorilor și cântă bucuria de a spune DA oricărui lucru ni se întâmplă, de a-l trăi la maximum și a învăța din el. Mario Buzoianu și DeMarco au colaborat cu succes la această piesă și la videoclipul său, hit în anul 2020.