Alertă Coronavirus Buzău SĂNĂTATE Șansa de Ramnicu Sărat

(EXCLUSIV) SPITALUL MUNICIPAL DIN RM.SĂRAT REFACE STRATEGIA ÎN LUPTA CU CORONAVIRUSUL ȘI POATE INTERNA ACUM MAI MULȚI BOLNAVI CU COVID-19

Pentru că numărul buzoienilor confirmați cu coronavirus continuă să crească iar numărul locurilor în spitale e limitat, conducerea Spitalului Municipal din Rm.Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor cu COVID-19, a regândit poziționarea paturilor din secțiile existente, astfel încât să poată fi internate mai multe persoane.

Până acum, erau disponibile maxim 150 de locuri în spitalul râmnicean, însă paturile au fost relocate zilele acestea, astfel încât să poată fi spitalizați mai mulți bolnavi.

Astfel, s-a ajuns acum, după regândirea și repoziționarea paturilor, să poată fi internate în spitalul din Râmnicu Sărat până la 190 de persoane confirmate cu coronavirus.

Duminică dimineață, sunt internați în Spitalul Municipal din Rm.Sărat 134 de bolnavi cu infecție cu coronavirus. Sâmbătă erau spitalizați în această unitate 139 de bolnavi,

Pacienți cu COVID-19 au fost duși în ultimele zile și în secția de Boli Infecțioase și la TBC, secții exterioare ale Spitalului Județean Buzău.