Actualitate

(FOTO&VIDEO) Performanța se răsplătește. Sportivii de aur ai Buzăului, premiați de autorități

Au muncit ore întregi în fiecare zi, au făcut antrenamente lungi, dar tot efortul a meritat din plin. Este cazul mai multor sportivi din județul Buzău care, anul acesta, au urcat pe podium la diverse concursuri naționale și internaționale. Pentru rezultatele notabile, tinerii și antrenorii lor au fost premiați de Consiliul Județean Buzău.

Printre cei care au fost răsplătiți pentru munca și pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac s-au aflat 6 copii de la Asociația de Dans Sportiv “Vibe Dance” Buzău. 4 sportivi au devenit anul acesta campioni naționali la categoria lor de vârstă, iar cea de-a treia pereche s-a clasat pe locul 3 la o competiție de dans organizată în Germania.

“Fac dans de 4 ani. Pentru mine, dansul înseamnă fericire.

Fac dans de circa 12 ani, cea mai frumoasă medalie a fost cea de când am obținut locul I la clasa C.

Dansul este un cumul de factori, este bun pentru corpul nostru, fizic vorbind, dar și pentru starea noastră emoțională, starea noastră spirituală, este un cumul de experiențe care te ajută să te dezvolți”,au declarat micii dansatori.

Pe lângă tinerii dansatori, în sala de ședințe a Consiliului Județean s-au aflat astăzi și trei dintre copiii legitimați la secția de tenis de masă de la CSS Colegiul Național Al. Vlahuță Râmnicu Sărat.

“Performanțele de anul acesta: locul 3 la Campionatul Național echipe juniori 3, locul 3 la simplu și la dublu mixt tot 3, cele două domnișoare fac parte din lotul național al României la categoria lor de vârstă.”

Sportivii și cei 2 antrenori au primit felicitări, aplauze și premii în bani după ce anul acesta s-au întors cu medalii de la mai multe competiții.

Fiecare sportiv și antrenor a primit câte un premiu în valoare de 500 de lei, bani ce provin din bugetul Consiliului Județean Buzău.