Actualitate

Accident între Buzău și Urziceni. Două persoane și-au pierdut viața, alte trei au fost rănite pe DN2

Un accident înfiorător a avut loc sâmbătă dimineață în localitatea ialomițeană Ciocârlia, pe DN2 E85, între Buzău și Urziceni.

Se pare că un autovehicul s-ar fi ciocnit cu o autoutilitară, vizibilitatea fiind mult redusă din cauza ceții dense. Echipajele de pompieri ajunse la fața locului au scos două persoane, aflate în stare de inconștiență, dintre fiarele contorsionate, iar personalul SAJ a efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, doi bărbați au decedat, în vârstă de 53 și respectiv 58 de ani. Alte trei victime au fost rănite și transportate de urgență la unități spitalicești din Urziceni și București. Printre victimele transportate la spital se află și un minor de 14 ani.

„În această dimineață, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier, pe DN2, în localitatea Ciocârlia, în care au fost implicate două autoturisme. Au fost alocate de urgență o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulantă SMURD, iar în sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale SAJ Ialomița. La sosirea forțelor, la locul solicitării au fost găsite 5 victime ( 4 adulți și un minor cu vârsta de aproximativ 14 ani):

-2 victime ( persoane de sex masculin cu vârste de aproximativ 58, respectiv 53 de ani), inconștiente și încarcerate, aflate în stop cardio-respirator;

-3 victime conștiente și cooperante.
Victimele inconștiente au fost extrase dintre fiarele contorsionate ale autoturismelor și predate echipajelor SAJ, care deși au început imediat manevrele de resuscitare, acestea din păcate nu au răspuns, fiind declarate decedate.
Victimele conștiente, printre care și minorul au fost evaluate și monitorizate, ulterior fiind transportate la diferite unități spitalicești ( București și Urziceni)”, transmite ISU Ialomița

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian