Actualitate

(UPDATE) ACCIDENT LA CALEA FERATĂ DE LA BÂLHACU! Un polițist și-a pierdut viața

UPDATE: Tânărul de 31 de ani care a murit sâmbătă dimineață în apropierea căii ferate de la Bâlhacu se numea Ionuț Cireșaru și era ajutor de șef de post la secția de poliție din C.A.Rosetti. El se afla la volanul mașinii personale, în timpul liber, când s-a produs tragedia.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Grav accident sâmbătă dimineață în apropierea căii ferate de la Bâlhacu. Un tănăr, vinovat de producerea evenimentului, a decedat pe loc.

Accidentul în care sunt implicate o autoutilitară și un autoturism a avut loc sâmbătă în jurul orei 6.00. Din primele date oferite de polițiști, se pare că tânărul care a decedat conducerea autoturismul care ar fi lovit din spate autoutilitara. Cea din urmă ar fi așteptat să treacă calea ferată și când a plecat de pe loc ar fi fost lovită din spate.

” Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 B,  în localitatea Bâlhacu, din direcția Buzău către Brăila, un buzoian de 31 de ani, nu ar fi păstrat distanța de siguranță față de autoutilitara care circula înaintea sa și la volanul căreia se afla un bărbat 22 de ani, din Țintești”.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 31 de ani.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.