Actualitate

Accident pe Șoseaua Morții. O persoană este încarcerată

Update: În urma accidentului, un tânăr de 21 de ani a fost rănit și a ajuns la spital.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între autoturismul condus pe direcția Buzău către Vrancea de către un șofer în vârstă de 21 de ani, din Galați și camionul de mare tonaj care circula înaintea sa, la volanul căruia se afla un conducător auto de 34 de ani, cetățean străin”.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului autoturismului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știrea inițială: Un accident grav a fost anunțat pe Șoseaua Morții, sâmbătă dimineață. Din primele date oferite de IPJ Buzău, impactul a fost foarte puternic, iar o persoană ar fi încarcerată.

”Trafic dirijat pe DN2E8, în Oreavul, accident rutier. Din primele date se pare că este vorba despre o coliziune între un autovehicul și un camion de mare tonaj, o persoană ar fi încarcerată”, sunt primele date oferite de polițiști.

Revenim cu detalii!

foto de arhiva

Etichete