Actualitate

Angajări în școlile din Buzău. Ce posturi sunt vacante

Luni, pe 5 septembrie, clopoțelul va suna din nou, iar unele unități de învățământ din județul Buzău mai au încă probleme de rezolvat. Este vorba despre acele școli unde există deficit de personal și care sunt nevoite să facă angajări pe ultima sută de metri. Astfel, potrivit site-ului posturi.gov.ro în județul Buzău sunt scoase la concurs mai multe posturi atât în școli generale din mediul rural cât și în unități din municipiul reședință de județ.

Spre exemplu, elevii de la Școala Gimnazială „Prof. Dr. Ion Anghel”, comuna Luciu, vor începe cursurile fără șofer pentru microbuzul școlar. Tot acolo este nevoie de secretar . Pentru ambele posturi sunt așteptați candidați, iar concursul va avea loc pe 21 și 22 septembrie.

Tot un post de secretar este scos la concurs și la Școala Gimnazială, comuna Breaza, în timp ce la Viperești se caută femeie de serviciu.

Liceul Tehnologic „Henri Coandă” organizează, în această perioadă, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere de administrator financiar, gradul I S.

De asemenea, angajări se fac și la Centrul Cultural și Educațional ”Alexandru Marghiloman”. Aici este scos la concurs postul de referent de specialitate II (S).

Pentru a vedea condițiile de participare la aceste concursuri puteți accesa site-ul posturi.gov.ro.

Etichete