Actualitate SĂNĂTATE

ANGAJĂRILE ÎN SPITALE, RELUATE. Spitalul Județean organizează două concursuri, zilele acestea

Angajările în spitale, reluate după circa un an de blocaj. După ce pandemia a sistat angajările, s-a dat din nou undă verde pentru concursurile de recrutare. Astfel, Spitalul Județean încearcă, din nou, să atragă specialiști la Buzău.

Cel mai mare spital din județul Buzău caută un medic specialist Radiologie și Imagistică Medicală, în cadrul laboratorului de specialitate, dar și un farmacist. Concursul pentru ocuparea postului de medic radiolog va avea loc mâine, 2 martie, în Capitală. Iar săptămâna viitoare, tot în București, va fi organizat și cel de-al doilea concurs, pentru farmacist.

“Spitalul Județean Buzău a reluat procedura de desfășurare a examenului în vederea ocupării postului vacant pentru specialitatea Radiologie și Imagistică Medicală, la Laboratorul de Radiologie. Avem un singur candidat care s-a înscris pentru acest concurs.”, a declarat pentru șansanews.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău, Adriana Bunilă.

Odată reluate recrutările de specialiști, Spitalul Județean Buzău urmează să scoată la concurs și celelalte posturi de medici vacante pe secțiile cu deficit de personal.

“Există la acest moment 3 secții în care se înregistrează deficit de medici, și anume: Medicină Internă, Cardiologie și Neonatologie.”, a adăugat Adriana Bunilă.