Actualitate

Atenție, se lucrează pe DN1B! Se recomandă rute ocolitoare

Lucrările începute marți pe DN1B vor continua și astăzi. Anunțul a fost făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău care recomandă, pentru a nu se crea ambuteiaje, să se folosească rute alternative.
Lucrarea va continua pe sensul Buzău – Ploiești (porțiunea rămasă nefinalizata de marți), după care se va trece pe sensul Ploieștii – Buzău.

”DRDP Buzău informează participanții la trafic că în data de 07.09.2022, în intervalul orar 5.30 – 15.00 pe DN 1B, între km. 70+100 – 71+400 se vor executa “Lucrări de întreținere suprafețe degradate la îmbrăcăminți asfaltice – reparații pe suprafețe întinse, cu BA 16”, lucrări executate în baza Contractului Subsecvent de Lucrări încheiat între CNAIR SA și Asocierea Athos Com SRL și Ady Conservice SRL.

Facem precizarea că între orele 15.00 – 17.00 va avea loc o pauza tehnologică în care se așteaptă răcirea asfaltului, după care se va putea circula pe ambele sensuri.

Pentru a nu se crea ambuteiaje, rugăm participanții la trafic să folosească rutele alternative:  Stâlpu-Costești-Spătaru-Buzău și  Merei-Zorești- Vernești- Buzău. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este anunțul DRDP.

Etichete