Alertă Coronavirus Buzău

BĂRBAT DIN CALVINI, TÂNĂR ȘI FĂRĂ BOLI, RĂPUS DE CORONAVIRUS. Câte cazuri noi de COVID-19 are Buzăul, miercuri

Judeţul Buzăul înregistrează, miercuri, 65 de noi infectări cu virusul SARS –Cov-2 şi 4 decese în rândul bolnavilor cu coronavirus.                                                     

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore dintr-un număr total de 304 teste efectuate, au fost confirmate 65 de persoane infectate cu SARS CoV- 2. 6 pacienti au fost testaţi  în laboratoare private si alţi 4 pacienti au fost testaţi în unitati sanitare din alt judete.  Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 13 și 84 de ani.

Tot miercuri, sunt raportate şi 4 decese în rândul bolnavilor cu coronavirs. Este vorba despre 3 bărbaţi în vârstă de 80, 79 şi 50 de ani din municipiul Buzău, localitatea Ziduri şi din Berca.

Al patrulea pacient în vârstă de 49 de ani din Calvini  a pierdut şi el lupta cu temutul virus după doar 5 zile de la confirmarea infecării cu coronavirus. Bărbatul s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judean din Sibiu cu simtomatologie respiratorie gravă.  A fost testat şi confirmat. Din cauza evoluţiei nefavorabile a bolii a fost transferat în cadrul aceluiaşi spital pe secţia de Terapie Intensivă, acolo unde a şi decedat.

Buzoianul nu avea nicio afecțiune în afara infecției cu coronavirus,.

De la debutul pandemiei, judeţul Buzău înregistrează un număr de 11.669 de persoane infectate cu Sars-Cov-2 şi 343 de decese.