Actualitate

BĂTRÂNĂ DE 81 DE ANI DIN LOPĂTARI, VIOLATĂ DE UN TÂNĂR DE 19 ANI

Un individ de 19 ani din Lopătari a fost arestat preventiv după ce a batjocorit  chiar în prima zi a anului o bătrână de 81 de ani.

Tânărul, cioban în sat, băuse în timpul zilei cu mai mulți localnici. În drum spre casă, individul a fost cuprins de gânduri necurate și a intrat în locuința unei bătrâne de 81 de ani, care era singură acasă.

Tânărul a amenințat-o pe femeie iar în final a violat-o. A plecat apoi spre casă, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

A fost găsit însă rapid de Poliție, după ce victima a reclamat fapta.

În data de 1 ianuarie a.c., o femeie în vârstă de 81 de ani, din comuna Lopătari, a sesizat că a fost victima unui viol.

”Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști, fiind demarate verificări pentru clarificarea situației și pentru identificarea, respectiv depistarea agresorului.

Din cercetările efectuate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 19 de ani, din Lopătari.

În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că în seara de 1 ianuarie a.c., a mers la domiciliul victimei și ar fi pătruns în locuință prin efracţie. Ulterior, prin constrângere, ar fi obligat persoana vătămată să întrețină relații sexuale cu acesta.”, anunță IPJ Buzău.

Prins de oamenii legii, individul a fost preluat și condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Împotriva sa a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol şi violare de domiciliu.

Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și, urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicitate