Divertisment

Buzoianca Andra Gogan, cadou impresionant pentru părinții săi

Tânăra artistă a cumpărat un autoturism marca Tesla care se ridică la valoarea de peste 50.000 de euro, în funcție de dotările pe care le are. Autovehiculul alb este unul electric, fiind un model tot mai întâlnit pe străzile din țara noastră.

„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu. De când eram mici mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi când erau tineri și nu aveau niciun bănuț și au făcut tot posibilul să ajungem unde suntem astăzi. “, a spus buzoianca.

Andra Gogan s-a declarat foarte încântată de bucuria tatălui său care este nerăbdător să conducă mașina primită de la fiica sa. Vloggerița muncește de la 12 ani în calitate de coregraf de dans și e mulțumită că a reușit să facă un astfel de cadou familiei sale.

Andra Gogan le-a arătat urmăritorilor din social media darul impresionant pe care l-a pregătit pentru părinții săi. Buzoianca a scos din buzunar câteva mii de euro pentru mașina achiziționată pentru familia sa. În momentul de față, Andra Gogan a reușit să evolueze pe plan profesional, totul datorită sacrificiilor făcute de părinții săi atunci când era mică. Vedeta are 3 locuri de muncă și e foarte concentrată pe ce face.