Actualitate

(Update) Buzoienii acuzați că au răpit o copilă de pe stradă, duși în fața instanței. Magistrații decid dacă cei 6 rămân sau nu după gratii (Video)

FOTO ARHIVA

Update: Instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile în cazul a 5 persoane, în timp ce unul dintre bărbați a fost plasat în arest la domiciliu.

Știrea inițială: Cei 6 buzoieni acuzați că au răpit o minoră de pe stradă, au luat-o cu forța și au ascuns-o într-o locuință din Râmnicu Sărat,ducând-o apoi  la Buzău, află marți, 24 august, dacă rămân după gratii. Marți la prânz, cei 6 au fost duși de polițiști în fața instanței. Magistrații vor decide ce măsură se va lua în cazul acestora, dacă trebuie să rămână după gratii sau dacă pot fi cercetați în stare de libertate.

Cei 6 buzoieni, 4  bărbaţi şi două femei, cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, sunt acuzați de lipsire de libertate în mod ilegal. Concret, ai au pus la cale răpirea unei minore de 14 ani de pe stradă, cu gândul de a o determina să devină soția unuia dintre tineri. Familia fetei a alertat poliția în week-end. A urmat o amplă acțiune a oamenilor legii. Au fost organizate filtre în trafic în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat, au fost scotocite toate unitățile de cazare din aceste zone, în final fata de 14 ani fiind găsită în municipiul Buzău.

Detalii și AICI.