Actualitate Reporter de strada

Buzoienii fac haz de necaz. Locuitorii din zona podului de la Drăgaică se plâng de praf și lucrări nesfârșite

Deschiderea șantierului de la podul care duce spre Drăgaică, respectiv refacerea rondului din acea zonă, a adus un val de nemulțumiri din partea buzoienilor. Șoferii se plâng de cozile kilometrice la care trebuie să aștepte, în timp ce locuitorii din zonă sunt nemulțumiți de praful care se ridică zi de zi.

Numeroase reclamații sunt postat, zilnic, de buzoieni pe Buzău City Report în acest sens.

“-Va rog sa le amintiți lucrătorilor de pe șantierul de la sensul giratoriu Podul Dragaicii că au obligația legală de a folosi instalații de stropire cu apa pentru împiedicarea producerii și răspândirii prafului.

-Cam cat mai dureaza bataia de joc adusa la adresa tuturor participantilor la trafic cat si a locatarilor din zona rondului de la podul Dragaica, cat mai induram bataie de joc ,praful,aglomeratia etc ,cam cat asa estimativ,aveti un termen,o data ??? Ne-am saturat sa stam in trafic cu orele,,,ne-am saturat am ajus la capatul rabdarii,pe orice ruta am merge ,toate sunt blocate…sa faci de la Casa de Pensii pana la rondul cu pricina 40 minute/viteza 8km/h ,nici 1 km nu cred ca este,este o adevarata bataie de joc…”

Sursa foto Facebook/ Razvan Maruntis/ InfoTrafic Buzau

Mai mult, buzoienii au început să facă haz de necaz. Dovadă mesajele scrise pe mașinile acoperite de un strat gros de praf.

Sursa foto Facebook/ Lucian Stroe/ InfoTrafic Buzău

Șantierul din zona podului de la Drăgaică a fost deschis la începutul lunii februarie. Autoritățile locale anunțau la acel moment că se va lucra și pe timpul nopții, astfel încât lucrările să fie finalizate cât mai repede iar disconfortul creat să fie redus.

Autorul știrilor

Elena Petre

6 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • JOS CU PRIMARUL MERGETI LA VOT S AL TRIMITEM ACASA LA PENSIE CA II AJUNGE CIT A ZAPACIT ORASUL DATI COMENTARIUL NU CENZURATI PRESA MULTUMESC DE INTELEGERE

  • Mai vreti si alt exemplu de proasta executie, de lucrari efectuate in bataie de joc, de nesimtire crasa la adresa buzoienilor ? Mergeti pe Marghiloman, pe Mesteacanului, in Micro 14 si multe alte locuri din Buzau si veti constata acelasi lucru. Peste tot lucrari neterminate, mult praf, pietre peste tot, mizerie cat cuprinde. Primaria ce face ? Nimic, nu-i pasa ! Primarul Toma , ce face ? Are alte preocupari, continua sa – si bata joc de noi, de buzoieni. Votati-l in continuare !

  • Trafic vai de lume,iar ieșirea spre intersecția mare vrea Primarele un scuar cu flori. In loc sa facă banda de circulat. Alo, habarniști mai circulam și noi să vedem ce se întâmplă.

  • Nu, nu vor termina curand deoarece strica deja sensul giratoriu… “il taie” era prea inalt…
    Știți bancul… doi incarca doi descarca ? Cam asa😲