Actualitate

DE LUAT AMINTE, CAPCANA DE PE FACEBOOK! O adolescentă din Buzău a crezut că și-a găsit iubitul! Doar Poliția a mai salvat-o!

O tânără de 16 ani din Buzău a trăit un adevărat coșmar în ultimul an. A crezut că a găsit dragostea adevărată pe o rețea de socializare, însă, a ajuns să fie bătută și obligată să își vândă trupul pe bani.

Coșmarul fetei a început vara trecută. S-a împrietenit pe Facebook cu un bărbat de 31 de ani din Galați. Folosind binecunoscuta metodă ”Loverboy”, bărbatul din Galați a convins-o că este îndrăgostit de ea și că vrea să își petreacă restul vieții împreună. Din vorbă în vorbă, cu declarații de dragoste eternă, gălățeanul a determinat-o pe fată să-și lase familia, să plece de acasă, să renunțe la școală și să se mute la Galați. Însă, în loc de dragoste, fata a avut apoi parte de un coșmar.  Odată ajunsă în Galați, adolescenta a fost dusă în diverse locaţii închiriate în regim hotelier, bătută și amenințată, fiind obligată să se prostitueze. Aproape nouă luni, fata a fost obligată să se întâlnească aici cu diverși clienți și să-și vândă trupul pe bani.  Sumele de bani ajungeau în mâna gălățeanului de 31 de ani, anchetatorii calculând  un profit de peste 100 000 de lei.

Între timp, polițiștii și procurorii au aflat despre “afacerea” bărbatului din Galați. Luni, polițiștii din Galaţi  au efectuat patru percheziții, pe raza municipiilor Galați și Buzău, la imobilele folosite de bărbatul de 31 de ani, dar și de alte  persoane din anturajul lui. Au fost găsite și ridicate mai multe documente și medii de stocare, precum și suma de 5 200 de lei.

Bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. Marți, gălățeanul care a obligat-o pe tânăra din Buzău să se prostitueze, va fi prezentat magistraților Tribunalului Galaţi cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.