Actualitate

Ce moștenire îi lasă Neagu lui Romașcanu și când îi predă ștafeta

Foto arhiva

La finalul acestei săptămâni, în cadrul unei ședințe de învestire, programată la CJ Buzău, noul președinte, Lucian Romașcanu, își ia mandatul în primire, în timp ce predecesorul său, Petre Emanoil Neagu se desparte de munca în administrația locală pregătindu-se pentru un mandat de parlamentar.

Transferul de putere este unul pașnic și negociat încă dinaintea scrutinului din vară. Există, însă, proiecte pe care Neagu nu a apucat să le finalizeze și să le taie panglica și care îi vor rămâne ”moștenire” lui Lucian Romașcanu, noul președinte al Consiliului Județean. Sunt, în general, proiecte de infrastructură rutiere și de sănătate. Câteva exemple sunt: drumul județean 203 K a cărui reabilitare continuă spre Lopătari, noua unitate de primire urgențe a Spitalului Județean, un parc eolian. Iată ce a spus Neagu, într-o intervenție în direct, la Focus Tv, despre aceste obiective!

În ceea ce privește despărțirea de Consiliul Județean, Petre Emanoil Neagu spune că nu are emoții, dar că s-a legat de oamenii cu care a lucrat ani de zile.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian