Actualitate Divertisment

CE SE AUDE ÎN LUNA MAI, LA RADIO FOCUS FM

O lună MAI frumoasă, MAI spectaculoasă, MAI veselă, MAI antrenantă. O luna la superlativ, din punct de vedere muzical, la radio FOCUS Fm, cel mai popular radio din regiune.

Piese lansate în premieră la stația de radio se aud din această săptămână, iar zece dintre ele pot fi votate pe pagina focusfm.ro, pentru TOP Focus. Buzoienii Dana Dobre, Mario Buzoianu și Nicoleta Buga au lansat aici cele mai noi hituri ale lor, iar Georgiana Lobonț, Igor Cuciuc, Doinița Flutur și Tomis Junior și mulți alții sunt cu muzica lor perfectă în undă zi de zi.

Din luna mai, vocile care antrenează pe toate lumea la distracție în programele de la radio se aud cu piesele lor, în campania VEDETELE FOCUS CÂNTĂ LA RADIO. Trei voci, trei piese, trei stiluri muzicale diferite. Cristina Maria Nicolae (Focus Hit) cântă o piesă dobrogeană, Dragostea-i o floare rară. Karla Lucuță (Dimineața TA) aduce O sărutare, iar Daniela Matache (Artistul lunii) cântă piesa de muzică populară Tot am vrut să mă mărit.

Focus FM Regional continuă petrecerea pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.