Actualitate Divertisment

Ce zodii potrivite sunt! Vezi cu cine ești compatibil și cu cine poți trece peste orice obstacol pentru a rămâne împreună

Zodiacul ne arată cele mai bune compatibilități între zodii, relațiile de dragoste pasionale, relațiile cu cele mai multe șanse, dar și relațiile care sunt sortite eșecului chiar de la bun început. Zodia în care este născut partenerul sau partenera ta te poate ajuta să îți dai seama cât de bine ar merge o relație de cuplu între voi doi. Cu toate acestea, personalitatea și viața fiecăruia este mult mai complexă decât arată zodiacul.

Există zodii compatibile și există oameni compatibili care pot trece peste orice obstacol pentru a rămâne împreună.

Este imposibil să nu ne îndrăgostim la prima vedere măcar o dată în viață, iar astrele ne arată care ar fi cele mai intense și pasionale compatibilități între zodii. 

Berbec și Săgetător 

Una dintre cele mai intense și durabile relații din zodiac este cea dintre un Berbec și un Săgetător. Săgetătorii au acel optimism şi acea ambiţie care este admirată de Berbeci. Amândoi sunt inteligenţi şi creativi şi se vor completa cu uşurinţă. Și amândoi sunt semne de Foc și întrețin pasiunea vie pentru toată viața. 

Taur și Capricorn

Nativii din Taur vor avea parte de iubire și pasiune toată viața, dacă se îndrăgostesc de cineva născut în Capricorn. Amândoi preţuiesc valorile căsniciei, stabilitatea, echilibrul, intimitatea și confortul. Un partener Capricorn îi va răspunde Taurului cu multă afecţiune și loialitate şi amândoi vor avea ţeluri comune.


Gemeni și Vărsător

Vărsătorul fascinant şi ambiţios pare să fie cea mai bună alegere pentru un nativ din Gemeni. Cei doi se vor completa perfect. Amândoi vorbesc la fel de mult, amândoi sunt pasionali, aprinși, plini de surprize și la fel de îndrăgostiți mereu ca în prima zi. Între Gemeni și Vărsător există una dintre cele mai intense compatibilități între zodii. 

Rac și Scorpion

O relaţie frumoasă de iubire, care ar putea inspira poeții și dramaturgii, va fi întotdeauna între nativii din Rac și cei din Scorpion. Ambele zodii sunt semne de Apă, pline de afecțiune, grijă și atenție față de partener. Atracţia dintre ei este uimitoare şi, cu trecerea timpului, va deveni tot mai puternică.

Leu și Berbec 

O frumoasă relaţie de dragoste, plină de surprize și pasiune, poate fi între un Berbec și un nativ din zodia Leului. Amândoi au caractere puternice şi sunt capabili să se influenţeze unul pe celălalt fără să dea impresia că se domină. Și amândoi știu să îi ofere celuilalt dragostea deplină. 

Fecioară și Capricorn

Un nativ din Fecioară şi unul din Capricorn pot forma familia perfectă. Sunt amândoi muncitori, au nevoie de un cămin liniştit şi nu au pretenţii exagerate unul de la celălalt. Dacă reuşesc să aibă încredere unul în celălalt, având în vedere că sunt atât de închişi în sine, vor fi cu adevărat fericiţi.  

Balanță și Vărsător 

Vărsătorii sunt cei mai potriviţi parteneri să împlinească nevoile emoţionale ale Balanţelor. Atracţia fizică dintre cele două semne este intensă. Se admiră unul pe celălalt şi sunt convinşi că pot avea aceleaşi scopuri în viaţă. Rareori vor exista momente plictisitoare între cei doi.

Scorpion și Pești 

Atracția va fi instantanee între un nativ din Scorpion și o persoană născută în Pești. Scorpionii sunt fericiți în dragoste alături de Raci, dar pot avea căsnicii durabile și frumoase alături de nativi din Pești care le oferă iubirea calmă și intensă de care au ei nevoie. 

Pești și Rac

Legătura dintre un nativ din Peşti şi unul din zodia Racului poate fi o căsnicie exemplară. Sunt foarte deschişi unul faţă de celălalt, îşi împărtăşesc toate tainele şi toate visurile, de aceea relaţia lor se bazează pe o prietenie sinceră. În plus, atracția fizică și pasiunea vor rămâne toată viața intense.