Actualitate SĂNĂTATE

CEA MAI NOUĂ SITUAȚIE A ȘCOLILOR ȘI GRĂDINIȚELOR DIN BUZĂU. Unde s-au mai suspendat cursurile, ce focare au fost închise

Coronavirusul închide tot mai multe școli din județul Buzău. În ultimele zile au apărut cazuri de Covid-19 în rândul elevilor și dascălilor din mai multe unități de învățământ din municipiul Buzău, dar și din comune ale județului astfel că la propunerea Consiliilor de Administrație ale școlilor, s-a luat decizia suspendării cursurilor cu prezența fizică a elevilor în bănci la mai multe clase din diverse unități de învățământ. Vineri, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost aprobată lista cu unitățile care își suspendă cursurile față în față. Redăm mai jos situația școlilor în care au apărut cazuri de coronavirus și s-au impus măsuri:

–         Se suspendă cursurile “față în față” la clasa aVI –a B de la Centrul Școlar de Educatie Incluzivă municipiul Buzău, până la data de 12.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Se suspendă cursurile “față în față” la Liceul Tehnologic Rușețu,  până la data de 09.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Se suspendă cursurile “față în față” la Școala Gimnazială nr.11 municipiul Buzău, până la data de 16.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Se suspendă cursurile “față în față” la clasa a VII–a A de la Școala Gimnazială “Dionisie Romano” din municipiul Buzău,  până la data de 07.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Se suspendă cursurile “față în față” la clasa a II- a A de la Școala Gimnazială nr.7 municipiul Buzău, până la data de 13.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Se suspendă cursurile “față în față” la clasa a IV-a A la Școala Gimnazială “George Emil Palade”, municipiul Buzău, până la data de 14.10.2020, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

–         Reluarea  desfășurării cursurile “față în față” la Colegiul Economic din municipiul Buzău începând cu data de 06.10.2020.

–         Reluarea  desfășurării cursurile “față în față” la Grădinița cu Program Prelungit Bobocei din Micro III, începând cu data de 05.10.2020.