Actualitate

Cutremurător! Copil găsit fără suflare într-o casă cuprinsă de foc

Foto arhiva

UPDATE ORA 12:50: Incendiul a fost lichidat.

În urma incendiului, proprietarii casei au avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind atac de panică. Acestora le-a fost acordat primul ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ. Ulterior, echipajul SAJ a transportat-o la spital pe mama copilului care a fost găsit fără suflare.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Un caz înfiorător a fost înregistrat, joi, la Vâlcelele. Un copil cu vârsta de 2 ani și-a pierdut viața în propria casă, cuprinsă de foc în această dimineață.

Trupul carbonizat al micuțului a fost descoperit de pompierii chemați să stingă focul.

“La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost dislocată și o ambulanță SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la o locuință pe o suprafață de aproximativ 100 mp. Din păcate în interiorul locuinței a fost găsit carbonizat trupul unui copil în vârstă de aproximativ doi ani”, transmite ISU Buzău.

La momentul redactării acestui material, pompierii intervin la fața locului pentru lichidarea incendiului.

Potrivit unor surse, băiețelul de 2 ani făcea parte dintr-o familie unită, cu 2 copii. Părinții erau cunoscuți pentru grija cu care își creșteau copiii. Astăzi, când a izbucnit incendiul, mama și cei 2 copii erau acasă. Băiețelul dormea în camera sa, cea din care ar fi și pornit focul. Femeia făcea diverse treburi în curte, având-o alături și pe fetiță. Ar fi observat focul mult prea târziu și nu a mai reușit să intre în casă pentru a-și salva copilul. Pompierii au descoperit trupul micuțului fără viață.

După ce vor stinge incendiul, specialiștii ISU vor stabili de la ce a pornit incendiul în urma căruia un copil și-a pierdut viața.