Actualitate Social

DE CE ȘI-A DAT DEMISIA AV. ROXANA CONSTANTINESCU DIN FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL CRUCII ROȘII? În locul său vine preotul Milea

Crucea Roșie Buzău are un nou președinte după ce avocat Roxana Mihaela Constantinescu și-a dat demisia, din motive personale.

Cel care preia cârma Crucii Roșii Buzău, până la organizarea de alegeri,  este preotul MIhail Milea. Iată comunicatul organizației județene a Crucii Roșii Buzău, după demisia avocatului Roxana Mihaela Constantinescu:

”În cadrul Filialei de Cruce Rosie Buzau, funcția de președinte a rămas vacantă în urma demisiei înaintate de doamna avocat Roxana Mihaela Constantinescu.
În acest context, această funcție este asigurată până la noile alegeri de către Preot Profesor Doctor Mihail Milea, care este vicepreședinte al Crucii Roșii Buzău alături de: fostul secretar al județului Dumitra Drăghici, Costel Barbu colonel în rezervă la ISU Buzău, Claudia Ștefan reprezentant al DSP Buzău, medicul de familie Alin Clincescu și medicul specialist epidemiolog de la Spitalul Săpoca, Valentin Barbulis.
Pr.prof.dr. Mihail Milea constituie în cadrul acestei organizații umanitare un exemplu pentru activitatea de pionierat pe care a desfășurat-o în județul Buzău in ceea ce privește înființarea și dezvoltarea așezămintelor de bătrâni.
El este alături de Crucea Roșie Buzău din anul 2006 și a sprijinit demersurile directorului organizației buzoiene, Floarea Bîrzu, pentru ajutorarea buzoienilor aflați în dificultate.”