POLITICĂ

DOCTORUL ZOICAN CÂNTĂ LA DOUĂ MÂINI PE LISTELE PNL PENTRU LOCALE. Fost șef de Poliție, candidatură surpriză

Liberalii și-au depus listele cu candidații la Consiliul Local și Consiliul Județean, în ultima zi în care a fost posibil acest lucru.  Medicul Adrian Zoican candidează la funcția de primar al municipiului Buzău, el apărând și pe lista de consilieri județeni.

În schimb, la Consiliul Județean, cap de listă, deci candidat al PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, este deputatul Cristi Romanescu. Pe aceeași listă, dar pe locul 4, apare și fostul comandant al Poliției Județene Buzău, colonel Viorel Ștefu.

” Suntem conștienți că PNL are nevoie de mobilizare și de încredere la Buzău, întrucât atât primarii, cât și președinții de Consilii Județene sunt aleși dintr-un singur tur, ceea ce ii favorizează pe cei aflați astăzi in funcții. Urmează 4 ani dificili, în care avem nevoie de stabilitate și nicidecum de tendințe populiste, de a spune că totul e gratis și nelimitat. Suntem conștienți că toate categoriile sociale au nevoie de măsuri de sprijin iar nevoile cetățenilor devin în aceste condiții cele mai importante pentru noi. Din acest motiv trebuie să mobilizăm atât cetățenii cât și întreprinzătorii pentru transformarea rapidă a unei comunități. Schimbarea în bine a unei localități depinde în mare măsură de acțiunile noastre, de inițiativele zonale și nu neapărat de soluțiile venite de la București,” a declarat Cristi Romanescu, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

Iată cine se află pe primele locuri, pe lista pentru Primărie și Consiliul Local Municipal:  

 1. Adrian ZOICAN
 2. Vasile OLARIU
 3. Andrei NEDER
 4. Florin SÂNGIU
 5. Leana STROE

  6. Aurel DUMITRU

7. Liviu Nicu BĂNICĂ

8. Veronica RUSU

9. Doina IONESCU

 10. Florin Ion NĂSTASE

   11. Diana MINEA

   12. Gabriela GEORGESCU

   13. Vasile CARAPIT

Vezi lista pentru Consiliul Județean Buzău.

 1. Cristinel ROMANESCU
 2. Ionut Ciprian IUGA
 3. Mirccea Ciprian POSEA
 4. Viorel ȘTEFU
 5. Marieta BOLOȘ
 6. Adrian ZOICAN
 7. Gabriel Adrian ALEXANDRESCU
 8. Liviu Adrian ENESCU
 9. Valentin BARBU
 10. Claudiu CARPEN
 11. Grigore NEDELCU
 12. Nicolae MĂRĂCINE