Actualitate

Familie nimicită în tragedia de la Padina

Accidentul de noaptea trecută în care un autoturism a izbit cu putere un TIR, pe DN 2 C, în apropiere de Padina, a avut urmări devastatoare. Tatăl care se afla la volan și fiica de 17 ani au murit pe loc. Mama este singura supraviețuitoare și a fost transportată la Spitalul Județean, imediat după impact. Ea a suferit multiple traumatisme și a fost internată în Secția Chirurgie, fiind într-o stare stabilă.

Fata de 17 ani era unicul copil al familiei, iar de creșterea ei se ocupa, în principal, mama rămasă acasă.

Cum a avut loc tragedia este greu de stabilit. Ar putea fi vorba despre o depășire în care să fi fost angajat autoturismul, dar nici anchetatorii și nici vreun martor nu a putut preciza cu exactitate ce s-a întâmplat. Lucrurile sunt cu atât mai greu de explicat cu cât bărbatul de la volan, capul familiei, era șofer profesionist. Bărbatul lucra ca șofer în străinătate pentru a-și susține familia. El venea periodic acasă, în scurte concedii, așa cum se întâmplase și acum.

Este posibil ca ieri familia din Padina să fi făcut o deplasare mai lungă, întrucât pe un grup de pe o rețea de socializare, cineva a postat o fotografie cu numărul de înmatriculare al mașinii, găsit undeva în localitatea Cislău. Din păcate, drumul de întoarcere s-a încheiat tragic la doar câțiva kilometri de casă.