Actualitate

(FOTO) 1 august, o zi de neuitat pentru zeci de pompieri din Buzău

De ani întregi luptă zi de zi să salveze vieți și bunurile oamenilor, iar astăzi au fost răsplătiți pentru tot efortul lor. Zeci de pompieri din regiune au fost înaintați în grad, o ceremonie specifică fiind organizată dimineață la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

Pentru modul în care și-au făcut datoria ani la rând, luptând cu flăcările, apele învolburate sau în alte situații critice, 48 de salvatori au fost înaintați în grad la termen. Este vorba despre ofițeri, maiștri militari și subofițeri.

“Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău, a avut loc ceremonia militară organizată cu prilejul înaintării în grad la termen pentru 48 de salvatori din cadrul instituției. Astfel, prin ordinul Inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău 2 ofițeri, 3 maiștri militari și 43 de subofițeri au fost avansați în gradul următor”, anunță ISU Buzău.

Inspectorul șef al ISU Buzău, col. Stelian Cimpoeșu, dar și prefectul de Buzău, Daniel Țiclea, au fost alături de pompieri într-o zi cu o însemnătate deosebită pentru ei, mulțumindu-le pentru tot ceea ce au făcut și fac zi de zi pentru toți locuitorii județului.

“Alături de comanda unității, la activitate a participat Prefectul Județului Buzău, domnul Daniel Marian Țiclea, care a felicitat personalul pentru misiunile îndeplinite exemplar și pentru reușitele profesionale.

Totodată, inspectorul șef, domnul colonel Cimpoeșu Stelian, a mulțumit militarilor înaintați în grad pentru activitatea desfășurată până în prezent în cadrul structurii și le-a urat succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare.”