Actualitate

(FOTO) Accident cumplit produs de un șofer cu permis de nici 2 luni. Imagini greu de privit

Trei persoane au ajuns la spital în această dimineață, în urma unui accident grav produs pe DJ 203 H, la Topliceni. Imaginile cu mașinile implicate în accident sunt înfiorătoare. Vehiculele care s-au ciocnit s-au transformat în mormane de fiare.

În accident au fost implicate două autoturisme și o bicicletă, toate vehiculele circulând pe același sens, Buda-Rm. Sărat. La un moment dat, primul șofer, în vârstă de 67 de ani, ar fi încercat să vireze stânga. Numai că tot atunci șoferul care venea din spate, în vârstă de doar 18 ani, a vrut să îl depășească. Nu a mai avut timp și a urmat o coliziune extrem de puternică. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată într-un biciclist, un bărbat de 69 de ani.

“Accidentul s-a soldat cu rănirea  biciclistului, a șoferului de 18 ani și a unei pasagere din mașina acestuia, o tânără de 19 ani, din Râmnicu Sărat.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Potrivit unor surse, se pare că tânărul de 18 ani obținuse permisul de conducere luna trecută.

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian