Actualitate

(FOTO) Accident grav pe DN2E85. Un autoturism a fost făcut praf de un TIR

UPDATE: Polițiștii din Buzău vin cu detalii despre accidentul de pe DN2. Șoferul rănit și transportat la spital are 24 de ani și este din Glodeanu Sărat.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între un autocamion condus pe direcția Buzău către Urziceni, de către un șofer în vârstă de 41 de ani, din Ilfov și un autoturism condus pe aceeași direcție de mers, de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Glodeanu Sărat. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 24 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.”

ȘTIREA INIȚIALĂ: Accident care se putea transforma într-o tragedie, astăzi, pe DN2E85, la Căldărușanca. A fost vorba despre un impact între un TIR și un autoturism, în urma căruia autoturismul a fost făcut praf. În ciuda impactului extrem de dur, șoferul și pasagerul din mașină au scăpat, ca prin minune, cu răni ușoare.

Accidentul s-a produs pe DN 2E85, chiar la intrare în localitatea Căldărușanca. Deocamdată nu se cunoșate dinamica accidentului. Cert este că imaginile de la fața locului arată că a fost vorba despre un accident care se putea transforma într-o tragedie. Ambele vehicule au ajuns în afara carosabilului. Autoturismul a fost serios avariat.

Pompierii din Ialomița au intervenit pentru a ajuta victimele, zona în care s-a produs accidentul aflându-se în aria de competență a acestora. Salvatorii au găsit doi bărbați răniți, șoferul autoturismului și un pasager. Ambii bărbați au fost evaluați la fața locului. Unul singur a fost transportat la Spitalul Urziceni, respectiv șoferul mașinii mici. Acesta nu a suferit, însă, traumatisme care să-i pună viața în pericol.

“Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier, produs pe E 85, în apropierea localității Căldărușanca, în care au fost implicate un TIR și un autoturism. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Buzău. În urma coliziunii au rezultat două victime, conștiente, cooperante și neîncarcerate, care au fost monitorizate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior o persoană a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni, iar pentru cea de-a doua, nu a fost necesar transportul la unitatea spitalicească”, transmite ISU Ialomița.