Actualitate

(FOTO) Aida Parascan, fostă câștigătoare Masterchef, implicată într-un grav accident rutier la Buzău. Ce i-a salvat viața

Aida Parascan a trecut în această dimineață prin clipe de groază. Cunoscuta buzoiancă a fost implicată într-un accident rutier, în zona Pasarelei Nehoiu, unde s-a răsturnat cu mașina.

Chiar vedeta a postat fotografii pe Facebook și a anunțat cumpăna prin care a trecut. Buzoianca spune că se îndrepta spre Bacău, acolo unde are programat un eveniment. Totodată, Aida Parascan dezvăluie și gestul care i-a salvat viața: purta centura de siguranță în momentul accidentului.

“Acum 2 ore as fi putut sa mi pierd viata dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viata!

Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvata mare parte din munca mea iar Duminica deși cu câteva zgârieturi voi tine conferința! Atat timp cât sunt în viața voi lupta sa aduc Lumina pe Pământ!”

Accidentul s-a produs pe DN2E85, la intrarea în municipiul Buzău, dinspre Hanul lui Țintă. La scurt timp după eveniment, Aida Parascan le-a declarat jurnaliștilor de la Click despre modul în care s-a produs accidentul și despre șocul suferit.

„E groaznic prin ce trec acum. Am fost implicată într-un accident de mașină foarte grav. Eram cu o prietenă în mașină, în acele momente negre pentru că amândouă trebuia să ajungem la o conferință de spiritualitate si mergeam spre Bacău liniștite. Însă, într-un moment negru, prietena mea s-a dat în dreapta cu mașina să o depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră aș fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centura, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente”, a declarat Aida Parascan pentru Click.