Actualitate POLITICĂ

(foto) El este candidatul pe care liberalii îl susțin la Primăria Pătârlagele

Liberalii buzoieni au hotărât deja numele candidatului care va lupta în alegerile locale de anul viitor pentru fotoliul de primar al orașului Pătârlagele. Ei mizează pe un profesor, despre care șefii de la județ spun că are toate calitățile pentru a accede la vârful primăriei.

Constantin Mircică este candidatul PNL Buzău pentru oraș, acesta fiind, în prezent, consilier local, calitate ce l-a făcut să ia contact mai des cu cetățenii. Profesorul nu este străin de lupta electorală. El a candidat și în 2020 pentru fotoliul de primar, fiind susținut de o parte importantă a comunității, dar în final a pierdut alegerile.

Pentru anul ce urmează însă, strategiile se fac din timp. Ieri a fost o adevărată desfășurare de forțe în două sate, componente ale orașului Pătârlagele, liderii de la județ mergând alături de candidatul pe care îl susțin să stea de vorbă cu oamenii, din casă în casă, pentru a afla ce probleme au și a veni cu soluțiile potrivite.

”În 2020, Constantin Mircică a fost susținut de o parte importantă a comunității locale, care a văzut în el un lider capabil să aducă schimbarea și progresul în această comunitate. Am încredere că împreună putem să aducem schimbarea de care comunitatea din Pătârlagele are nevoie. Cu fiecare pas pe care îl facem, oamenii din comunitățile buzoiene sunt cei care ne amintesc că hotărârea și curajul pot învinge orice obstacol, indiferent cât de mare pare. Viitorul nostru, al tuturor, arată din ce în ce mai promițător, iar schimbarea este pe cale să devină realitate pentru aceste comunități curajoase”, spune președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.

La rândul său, senatorul Vlad Pufu, prim-vicepreședinte al organizației județene, spune că doar o administrație liberală poate schimba orașul la față.

”Tot mai mulți oameni și-au dat seama că e nevoie de o schimbare, iar Constantin Mircică este cel care, prin calitățile de lider, hotărâre și ambiție poate să fie soluția.  Pentru a se dezvolta cu adevărat, comunitățile au nevoie de o administrație liberală. Au demonstrat-o din plin toți primarii PNL și a venit timpul ca și Pătârlagele, împreună cu satele componente, să devină cu adevărat un oraș civilizat”, a spus Vlad Mircea Pufu.