Actualitate

(Update) Intervenție a forțelor de ordine în miez de noapte. O persoană amenința că se aruncă în gol

Update: Apar date noi despre femeia care a amenințat că se aruncă în gol, de la etajul 4, noaptea trecută. Potrivit unor surse sansanews.ro, femeia are 32 de ani și este din Scutelnici. Aseară, femeia se afla la concubinul ei, un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Apelul la 112 ar fi fost făcut de concubinul femeii după ce acesta din urmă, pe fondul unor neînțelegeri dintre cei doi, ar fi amenințat că se aruncă de la etaj. Scandalul dintre cei doi nu ar fi durat foarte mult astfel că, în momentul în care au ajuns forțele de ordine, în casa celor doi era liniște, iar bărbatul nu a mai recunoscut că a sunat la 112. La rândul ei, femeia se afla în pat și se uita la televizor.

După ce au stat de vorbă cu femeia, polițiștii au constatat că aceasta nu era coerentă în declarații și au decis să o ducă la Săpoca.

De altfel, cei doi sunt cunoscuți în rândul polițiștilor pentru că ar fi mai cerut și în trecut ajutorul oamenilor legii, tot pe fondul unor neînțelegeri dintre ei.

Întreaga operațiune a durat aproape două ore, timp în care la fața locului au fost dislocate nu mai puțin de șapte mașini atât de la Poliție, cât și ISU și Jandarmerie.

Știrea inițială: Marți noapte, trecut de orele 00.00, o femeie a pus pe jar forțele de ordine, după ce a amenințat că se va arunca pe geamul apartamentului. La fața locului, s-au deplasat, conform protocolului, polițiști, jandarmi, pompieri și un echipaj de prim ajutor.

Intervenția a durat zeci de minute și a avut loc în zona Clubul Polițiștilor, intersecția dintre strada Transilvaniei și Unirii.

Conform surselor Șansa News.ro, se pare că femeia este cunoscută ca având probleme de sănătate și ar fi mai fost internată la Spitalul Săpoca.

Revenim cu detalii.