Actualitate

(FOTO) „Păcătoșii” stabilesc deja detaliile! PARTY ÎN NATURĂ, cel mai mare eveniment moto revine la Rătești în iulie

Tinerii de la „Asociația Sfinți și Păcătoși” nu au stat prea mult pe gânduri, iar după succesul primei ediții a festivalului pe care l-au organizat în vară la Rătești, stabilesc deja detaliile pentru o nouă ediție. În 2022, festivalul Moto Party în natură a reușit să strângă mii de oameni în comuna buzoiană, unde s-a cântat, s-a dansat, iar motoarele au făcut senzație.

Pasionații moto au umplut dealurile de la Rătești cu motocicletele lor, care mai de care mai colorate și mai puternice, organizând inclusiv o expoziție pentru cei care își doreau să le admire. Plimbările pe motor și simulatorul moto au fost must-have-ul acestui festival.

Ca și anul trecut, și la ediția ce va avea loc în acest an sunt așteptați nu doar buzoienii, ci pasionații din întreaga țară.

„Ca și anul trecut, familia moto vă așteaptă la Rătești! Surprizele vor veni una după cealaltă, iar noi promitem că atmosfera va fi cel puțin la fel ca anul trecut! Rătești leagă prietenii, leagă oameni! Așteptăm atât motocicliști, cât și pasionați moto, iar noi vom fi acolo pentru a vă garanta un weekend de poveste!”, a declarat Florin Struțu, membru Sfinți și Păcătoși.

La eveniment va fi prezent și campionul Vlad Chivu, tânărul buzoian care a obținut de patru ori consecutiv locul 1 la concursurile de viteză pe circuit.

Motocicliștii propun un week-end de poveste în această vară, mai exact pe 28-30 iulie. Cazarea se poate face atât la cort și rulotă, cât și la unitățile de cazare din zonă.