Actualitate

(FOTO) Utilajele au întâietate! Cum poți rămâne fără loc de parcare după ce ai pierdut zeci de minute în trafic

Șantierele din Buzău se extind pe zi ce trece, fiind multe zone din municipiu care au nevoie de lucrări. Compania de Apă are lucrări pe majoritatea străzilor, unde se montează cămine de vane sau se pun conducte. Traficul a devenit un adevărat coșmar în oraș, Waze-ul înroșindu-se zilnic din cauza aglomerației, iar buzoienii rămași fără soluții își spun ofurile în mediul online.

Însă, șantierele nu doar că dau peste cap tot traficul, dar blochează și parcările de reședință. Practic, utilajele mari ocupă locuri de parcare în zonele în care se execută lucrări, neținându-se cont că unele dintre locuri sunt alocate. Și cum parcările reprezintă oricum una dintre cele mai mari probleme pentru buzoieni, mai precis lipsa lor, această situație le întinde oamenilor și mai tare nervii.

Făcând un simplu exercițiu de imaginație, după ce vin de la muncă și stau zeci de minute în traficul buzoian, oamenii sunt nevoiți să-și caute și locuri de parcare, deoarece cele pe care le dețin sunt ocupate de utilaje. Dacă au ghinionul să trebuiască să lase mașinile pe alte locuri de parcare, buzoienii trebuie să se supună și noilor reguli de parcare, astfel că trebuie să plătească și taxe pentru respectivul loc.