Actualitate

(FOTO&VIDEO) Râmnicu Sărat, pe harta marilor orașe! Nume mari din volei vin să încerce noul teren în cadrul BEACH VOLLEYBALL OPEN

Municipiul Râmnicu Sărat bifează o premieră importantă, zilele acestea. Pentru prima dată, în municipiu va avea loc o competiție de volei la care vor lua parte 27 de echipe profesioniste, venite din toată țara. Nume sonore precum Bogdan Bratosin și Valentin Hupoiu vor veni să joace volei la Râmnic, pe un teren amenajat chiar în spatele primăriei.

Competiția face parte din calendarul Federației Române de Volei și debutează joi după amiază. Turneul este unul inedit, organizat de Primăria Râmnicu Sărat și alte instituții care și-au dat mâna pentru ca municipiul să fie prins în turneul marilor orașe precum Sibiu, Constanța, Iași. Competiția va ieși din tipare, ideea organizării evenimentului în oraș aparținând chiar unui râmnicean care a decis să se întoarcă acasă, după o lungă carieră în volei.

Florin Ceparu, administrator public Rm. Sărat

Dragoș Răileanu, căpitanul echipei Clubului Sportiv Municipal, a venit cu ideea acestei competiții și își dorește ca oamenii să fie prezenți în număr cât mai mare. Ba mai mult decât atât, acesta a reușit să formeze două echipe de tineri care vor reprezenta Râmnicu Sărat în competiție. Evenimentul este organizat de Federația Română de Volei, sub coordonarea lui Dragoș Răileanu.

Dragoș Răileanu-
căpitanului echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Rm. Sărat

Competiția se derulează doar cu jucători calificați pentru „beach volley”, fiind foarte mulți sportivi din Liga 1.

Dragoș Răileanu

Turneul se anunță unul extrem de interesant, mai ales că se va desfășura fix în centrul municipiului, de joi până duminică.

Concret, spațiul din spatele primăriei a devenit o nouă plajă, special pregătită pentru „beach volley”. De pe margine, spectatorii pot urmări un spectacol în premieră, cu nume sonore din sportul românesc.

Programul va începe astăzi, 22 iunie, la orele 15.00 și va dura până la orele 21:00. De vineri până duminică, ora 9:00 va fi ora de start.