Actualitate

Important pentru buzoienii care merg la mare zilele acestea! Anunțul pe care nu trebuie să îl ignori

Buzoienii care se află în această perioadă pe litoralul românesc pot beneficia de consultații gratuite de dermatologie și endocrinologie. Este o campanie a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, ajunsă la a patra ediție, și care aduce, în acestea an, și consultații pediatrice gratuite pentru turiștii de pe litoral.

Medicii sunt prezenți până pe 19 august în 5 stațiuni de pe litoral, respectiv Costinești, Neptun, Saturn, Mangalia și Olimp.

„În contextul în care prima, dar mai ales a doua ediție a campaniei de prevenție a Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila „Asumă-ți să fii sănătos!” a înregistrat un interes crescut din partea turiștilor aflați la malul Mării Negre, aceștia beneficiind, cumulat, de peste 4.400 de consultații gratuite în specialitățile dermatologie și endocrinologie, am decis, împreună cu cele două societăți medicale de profil, să repetăm experiența anilor anteriori și, în plus, să-i cooptăm în acest proiect și pe colegii noștri pediatri, ceea ce ne face să credem că această a treia ediție va contabiliza, la finalul său, rezultate semnificativ mai mari”, a declarat rectorul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”,
prof. univ. dr. Viorel Jinga.

Consultațiile au loc zilnic între orele 09.00 – 12.00 și 15.00 – 18.00. Excepție face ultima zi a campaniei de screening, 19 august, când medicii vor oferi consultații doar în prima parte a zilei.