Social

În week-end, căldură cu temperaturi mai mici și apă caldă cu program

Calorifere reci la Buzău

Conducerea Regiei Autonome Municipale a transmis vineri dimineață un comunicat de presă în care anunță că începând cu orele serii, va putea furniza căldură în regim continuu, ”dar cu temperaturi puțin mai mici”. De asemenea, în comunicatul semnat de conducerea RAM, se arată că apa caldă în sistem centralizat va fi furnizată cu program, ”în zilele de sâmbătă și duminică în intervalul orar 7.00-9.00 și 19.00 și 21.00”.
Documentul emis de RAM mai precizează că avaria apărută la cazanul de la PT 4 se estimează a fi remediată complet cel mai târziu în cursul zilei de duminică.
Redăm mai jos conținutul comunicatului semnat de conducerea RAM Buzău:

”Începând din această seară furnizarea încălzirii apartamentelor alimentate de la PT 4 Dorobanți se va realiza în regim continuu, dar cu temperaturi puțin mai mici față de cele normale.
De asemenea în zilele de sâmbătă și duminică se va furniza și apă caldă în intervalul orar 7-9 și 19-21.

În ciuda dezinformării grosolane și a denaturării realității, bănuim doar din dorința de senzațional, am reușit să gestionăm într-un mod decent situația apărută, încălzind pe timpul zilei școlile și pe timpul nopții cea mai mare parte a apartamentelor racordate la PT4.

Estimăm că cel târziu în cursul zilei de duminică să finalizăm lucrările de reparații la cazanul CAF 10Gcal și imediat furnizarea încălzirii și a apei calde să se realizeze la parametrii corespunzători, așa cum se întamplă la acestă oră în cea mai mare parte a Municipiului Buzău. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”