Divertisment

MIRABELA DAUER, DECLARAȚII ȘOC DIN LUPTA CU CANCERUL

Mirabela Dauer și-a deschis sufletul și a povestit despre chinurile prin care a trecut timp de trei ani. Medicii i-au depistat un cancer agresiv și au fost nevoiți să-i extirpe un rinichi. Artista face ședințe de chimioterapie. Cea mai mare dezamăgire a artistei a venit din partea prietenilor, pe care nu i-a simțit aproape. Mirabela Dauer s-a decis să mărturisească tot ce i s-a întâmplat, sătulă fiind de bârfele pe care le auzea în jurul ei cu privire la starea sa de sănătate. Plină de viață și cu mult umor, artista în varsta de 73 ani a povestit cum a trecut peste cumpăna cumplită.

Aveam o stare de oboseală, am fost la Elias, mi-am facut un RMN si un CT. Analizele de sânge mi-au ieșit bune, apoi medicul m-a sunat să-mi spună că vine până la mine. A venit si m-a anunțat că am cancer. Mă programase la un doctor și mi-a zis că operația o face clasic, scoate rinichiul. M-a internat, m-a băgat în operație, care a durat vreo șapte ore. Am fost foarte încrezătoare pentru ca eu îl iubesc pe Dumnezeu și Dumnezeu mă iubește, știam că totul o să fie perfect.” a povestit artista.

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit că cea mai mare dezamăgire a venit din partea prietenilor care nu au încurajat-o în cele mai grele momente ale vieții sale. Doar câțiva artisti i-au fost aproape Mirabelei, printre care Fuego, Gabriel Dorobanțu, Mioara Velicu și Maria Dragomiroiu.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu