Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

NOI CAZURI DE COVID-19 DAR ȘI UN DECES. Câți buzoieni au aflat, în ultimele 24 de ore, că s-au infectat cu coronavirus

Crește numărul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 dar și al deceselor în rândul bolnavilor infectați cu coronavirus. Duminică, 17 ianuarie, autoritățile de sănătate publică anunță încă 17 cazuri de infectare cu SARS CoV-2.  4 pacienți au fost testați și diagnosticați în laboratoare private. Buzoienii care au aflat în ultimele 24 de ore că sunt infectați cu coronavirus au vârste între 29 ani și 86 de ani.

Pe de altă parte, autoritățile anunță și un nou deces în rândul bolnavilor COVID-19. Un bărbat în vârstă de 81 de ani, din Buzău, s-a prezentat la UPU a SJU Buzău cu simptomatologie respiratorie. A fost testat și confirmat cu SARS CoV-2 în data de 04.01.2021, apoi transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică a fost nefavorabilă astfel că în data de 15.01.2021 pacientul a decedat. Buzoianul prezenta și comorbidități: HTA, insuficiență renală cronică, cardiopatie aterosclerotică, ateroscleroză cerebrală.

Buzăul a ajuns la un total de 8747 persoane confirmate pozitiv Covid-19. Numărul deceselor în rândul pacienților cu coronavirus este de 236.

Etichete

Publicitate