Actualitate

Noi fonduri pentru proiecte de investiții în județ. O comună buzoiană primește zeci de milioane pentru amenajarea unei rețele de gaze

Investiții majore în mai multe localități din Buzău, în perioada următoare. Au fost alocate noi fonduri prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny fie pentru modernizarea drumurilor, fie pentru sistemele de alimentare cu apă potabilă, ori pentru rețele de gaze.

La Ministerul Dezvoltării au fost semnate contracte de peste 1,13 miliarde de lei pentru 100 de noi proiecte de infrastructură. Patru dintre acestea au fost depuse de primari din județul Buzău.

“Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veştea, și primarii liberali din localitățile #Tisău, #Cochirleanca și #Valea Salciei, au semnat contractele de finanțare pentru proiectele susținute prin programul național “Anghel Saligny”. De asemenea, ministrul Dezvoltării a semnat și contractul de finanțare pentru proiectul promovat de comuna #GuraTeghii. Sunt proiecte importante, de viitor, care vor aduce facilități importante pentru oamenii din satele buzoiene:

  • înființarea rețelei de gaze la Tisău
  • extinderea alimentării cu apă la Cochirleanca
  • extinderea canalizării la Gura Teghii
  • asfaltarea drumurilor locale la Valea Salciei”, anunță președintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.