Actualitate

O AMBULANȚĂ DE LA SAJ BUZĂU, CARE TRANSPORTA O BOLNAVĂ LA BACĂU, S-A RĂSTURNAT ÎN VRANCEA. Pacienta A MURIT (FOTO&VIDEO)

O salvare de la Serviciul Județean de Ambulanță Buzău s-a răsturnat, marți seară, la Mărășești, în județul Vrancea, pacienta care se afla în autosanitară, și care era infectată cu coronavirus, decedând în urma accidentului.

Potrivit Poliției Județene Vrancea, accidentul a avut loc marți seară, în jurul orei 20.00, la Mărășești, pe DN 2 E 85.

Salvarea era de la SAJ Buzău și plecase cu o pacientă pentru a o transfera la Bacău. Există informații, pe surse, conform cărora bolnava ar fi fost infectată cu coronavirus și ar fi fost în stare gravă, intubată. Ea ar fi fost preluată de la Buzău și urma să ajungă la spitalul de la Buhuși, din județul Bacău.

La Mărășești, în zona căii ferate ce traversează șoseaua europeană, șoferul ambulanței a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers.

În urma accidentului, pacienta din salvare, o femeie de 74 de ani, a murit. De asemenea, două persoane care fac parte din echipajul medical au fost rănite. Una dintre victimele care au suferit leziuni este doctorița de pe ambulanță, ea fiind transportată la spital. Celălalt membru al echipajului, care a fost rănit, a primit îngrijiri medicale la fața locului, fără a mai fi nevoie să fie dus la spital.

În urma accidentului, șoferul de pe salvare a fost testat pentru alcool, rezultatul fiind negativ.