Actualitate

(P) Ar trebui să cumpăr un televizor Philips Ambilight?

Ce este un televizor Philips Ambilight? Și de ce ar trebui să cumpărați unul? Dacă sunteți în căutarea unui nou televizor, este posibil să fi întâlnit gama unică de TV Philips Ambilight, care combină iluminarea ambientală cu divertismentul, pentru o experiență de vizionare unică.

Ambilight este o tehnologie TV exclusivă pentru televizoarele Philips și care, într-o piață saturată, plină de televizoare aproape identice, ajută Philips să iasă în evidență din mulțime. Ambilight este, în esență, includerea unei benzi de LED-uri în jurul laturii unui televizor, care proiectează culoarea pe perete, în spatele său.

Sună ca un truc? Nu este. Deși un afișaj luminos nu este crucial pentru experiența dvs. de vizionare, are un efect incredibil de izbitor, pe care nu îl veți vedea la niciun alt producător. Culorile proiectate se potrivesc cu nuanțele care apar în conținutul dvs. de pe ecran, crescând percepția de contrast și creând un afișaj luminos captivant care pare să iasă direct din televizor.

Toate televizoarele Philips, cu excepția celor mai ieftine, folosesc Ambilight în zilele noastre – și se pot conecta și cu becurile inteligente Philips Hue, pentru a permite culorilor imaginii televizorului să vă inunde camera, mai degrabă decât să se piardă în spatele ecranului.

Dacă vă interesează un  TV Philips Ambilight, acesta este articolul de care aveți nevoie.

Ar trebui să cumpăr un televizor Philips Ambilight?

Este posibil ca televizoarele Philips să nu câștige la fel de multă atenție ca cele mai recente OLED-uri de la alți producători, dar Ambilight este un motiv destul de convingător pentru a alege un model Philips, în locul tuturor celorlalte.

Totuși, nu toate televizoarele Ambilight sunt la fel. Modelele low-end au Ambilight pe două fețe, ceea ce înseamnă că culoarea emană din stânga și din dreapta televizorului. Modelele Mid-spec au Ambilight pe trei fețe, cu LED-uri orientate în sus. Unele modele premium, cum ar fi flagship-ul OLED + 935 din 2020, sunt disponibile cu Ambilight pe patru fețe, ceea ce înseamnă că LED-urile strălucesc și de la marginea de jos a televizorului.

În timp ce tehnologia Ambilight distinge televizoarele Philips de restul, există încă multe lucruri de luat în considerare în cadrul gamei proprii a companiei. Aceasta oferă numeroase modele, de la LCD-uri ieftine până la modele de televizoare OLED de ultimă generație – care tind să vină cu un sunet audio încorporat excelent datorită Bowers & Wilkins.

Televizoarele de ultimă generație Philips folosesc software-ul Android TV. Deși este cunoscut pentru faptul că este uneori un pic cam instabil, acesta oferă acces la o mulțime de aplicații, multe dintre aceleași pe care le puteți descărca pentru telefon.

Majoritatea LCD-urilor Philips tind să aibă un sunet destul de mediocru. Dar nu va trebui să vă faceți griji pentru asta, dacă intenționați să vă utilizați propriile difuzoare sau un sistem surround, lucru pe care îl recomandăm.

Vreți Ambilight fără televizor?

Este demn de remarcat faptul că vă puteți actualiza televizorul dvs. actual pentru a include Ambilight, chiar dacă nu este un televizor Philips.

Philips a lansat acum ceva timp o bandă Philips Hue Play Gradient Light Strip, care vine în dimensiuni pentru televizoarele de 140 cm, 165 cm și 190 cm. Aceasta replică în mod eficient experiența Ambilight pe trei fețe – deși nu patru, ceea ce pare să prevină reflexia ciudată a suporturilor TV sau a barelor de sunet produse de către comercianți care nu sunt Philips.

Benzile au elemente LED cu cinci canale, pentru o varietate de culori și combinații, și sunt „optimizate pentru a fi montate pe spatele unui televizor pentru experiența de divertisment [folosind] suporturi de montaj ușor adezive”.

Luminile se vor proiecta la un unghi de 45 de grade față de locul în care sunt montate, pentru a arunca cu adevărat culorile în cameră. Folosind-o în tandem cu aplicația Philips Hue, vă veți asigura că o puteți calibra alături de orice alte produse Hue din casa dvs. – deși veți avea nevoie de Hue Bridge și Philips Hue Sync Box pentru a funcționa la fel ca un TV Philips Ambilight.

Autorul știrilor

Publicitate

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • In casa la noi, acum, nu se mai uita nimeni la TV (dar e un caz special: eu nu m-am mai uitat la emisiuni de vreo 17-18 ani), desi avem doua (la unul nici nu am mai tras cablu, ci avem un stick). Rareori, folosim TV-ul pentru Netflix sau HBO sau YT sau pentru a proiecta de pe laptop. Dar: astfel de prezentari de produse, ar fi interesante, desi… pe langa a fi incluse in “Actualitate”, as prefera sa aiba si o categorie a lor, astfel incat, daca vreodata am nevoie sa gasesc vreun produs despre care stiu ca am citit, sa stiu unde sa-l caut.
    Sunt site-uri pe care, din cand in cand, ma uit special pentru a vedea ce produse noi au mai aparut si… de la game noi de produse alimentare pana la… prezentarea unor noi firme care isi incep activitatea la Buzau (sau in judet)… mi-ar placea sa gasesc si astfel de informatii cand ma uit “ce mai este/ce se mai intampla prin oras/judet” – orice gen de produse si de firme, caci… pe langa faptul ca fiecare cititor are interese si nevoi diferite, ele se schimba, in timp, si pentru aceeasi persoana. 🙂
    La grupul d-voastra de presa, apreciez in mod deosebit felul… “jurnalistic” (simplu, obiectiv, “detasat”) in care sunteti capabili sa redati informatiile. Apreciez faptul ca redati informatiile exacte, simple (ce si cum s-a intamplat) si folositi citate pentru a expune punctul de vedere al cuiva/etc., fata de a le comenta… asta fiind ceva ce ma deranjeaza la foarte multe grupuri de presa – acesta, felul in care sunt prezentate informatiile, este unul dintre motivele pentru care am incetat sa ma uit la TV, acum foarte mult timp.
    Caut si citesc “stirile” pentru a vedea ce s-a mai intamplat, ce se mai planuieste, ce spune, pe scurt, un reprezentant sau un expert despre ceva… etc., nu pentru a imi fi servit si ceea ce ar trebui sa gandesc, sa inteleg si/sau sa cred despre acele lucruri – iar d-voastra reusiti sa faceti asta in mod deosebit de bine, chiar in mod laudabil.

    Iar stilul jurnalistic pe care il practicati se preteaza foarte bine la a prezenta, clar si informativ, diverse produse si servicii (nu conteaza daca sunteti platiti pentru asta, atata timp cat prezentati informatiile reale despre produs, serviciu, companie sau categorie de produse, fara a minti sau a adauga aspecte care nu sunt adevarate… dupa cum sunt ele furnizate de producator sau prestator – doar nu oferiti garantie: ar fi prezentarea unei game sau a unui produs etc., conform informatiilor primite de la producator/furnizor/etc.).

    Frumoasa prezentarea si foarte frumos scrisa! Multumim! 🙂

 

Anuntul Buzoian
Anuntul Buzoian