Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

PESTE 100 DE CAZURI COVID-19 ÎN 24 DE ORE. Au fost înregistrate și două noi decese

Județul Buzău are miercuri, 18 noiembrie, 101 cazuri noi de coronavirus și o rată de 2,46/ 1000 de locuitori. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 și 84 de ani. 14 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize iar 4 persoane au fost confirmate în unități sanitare din alte județe. 6 pacienți provin din focarul de al Spitalul Săpoca iar 3 de la centrul de bătrâni din Berca, declarat recent focar COVID-19.

Județul Buzău are un total de 5543 bolnavi COVID-19 de la debutul pandemiei iar  numărul deceselor a ajuns la 142. Două decese în rândul persoanelor confirmate COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o femeie în vârstă de 65 de ani și un bărbat de 52 de ani, ambii suferind și de alte boli. Iată ce transmit autoritățile despre aceste cazuri:

-DECES NR. 141 pacientă în vârstă de 65 de ani este confirmată cu infecție cu SARS CoV-2. Se internează pentru tratament de specialitate în Spitalul Râmnicu Sărat pe secția ATI. Starea generală se agravează progresiv și survine decesul. Comorbidități: insuficiență renală, diabet, obezitate, hepatită, hipertensiune.

-DECES NR. 142: pacient în vârstă de 52 de ani se prezintă la UPU a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu simptomatologie respiratorie severă. Este confirmat cu SARS CoV-2 și transferat la Spitalul Râmnicu Sărat. Evoluția clinică este nefavorabila și survine decesul. Comorbidități: tetrapareză spastică sechelară AVC, diabet zaharat.

Etichete