Șansa de Nehoiu Social

Pieton spulberat la Siriu în zona unei treceri de pietoni

Bărbat lovit în zona unei zebre
Accident vineri dimineață, în localitatea Lunca Jariștei, comuna Siriu. Un localnic de 67 de ani a fost izbit în plin de un autoturism, omul fiind grav rănit. Accidentul s-a produs în zona unei zebre, polițiștii urmând să stabilească dacă pietonul se afla sau nu pe trecere, atunci când a fost luat în plin de mașină.
Primele informații de la fața locului arată că accidentul s-a produs la Lunca Jariștei. Un bărbat de 67 de ani din sat a fost accidentat grav de un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din orașul Nehoiu. Acesta rula dinspre Brașov către Buzău când l-a lovit pe bărbatul de 66 de ani care era angajat în traversarea șoselei.
Cum accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni, există posibilitatea ca localnicul să fi fost pe zebră când  fost lovit de autoturism, însă acest aspect urmează a fi stabilit de polițiști, care sunt la fața locului, în plină anchetă.
Deocamdată, oamenii legii nu pot spune clar dacă accidentul s-a produs  când pietonul traversa regulamentar ori acesta se angajase în traversarea șoselei prin loc nepermis.
Victima a fost preluată de la locul accidentului cu o salvare și dusă la spital, în stare gravă.
Șoferul implicat în accident a fost testat cu Dragerul, rezultatul pentru alcoolemie fiind zero.
La locul evenimentului, traficul a fost îngreunat zeci de minute, din cauza cercetărilor derulate de polițiștii de la Serviciul Rutier.