Actualitate

Semafoarele de pe Unirii, motiv de pariuri online! Un filmuleț realizat pe bulevard s-a viralizat instant

Controversatul subiect al semafoarelor de pe Bulevardul Unirii revine în atenție după ce un filmuleț postat pe rețelele sociale a devenit viral imediat. Clipul video arată cum un șofer este bulversat de existența mai multor semafoare în același loc. Concret, un semafor este dedicat exclusiv transportului public în comun, iar altul pentru celelalte autovehicule. Șoferul a fost atât de bulversat, că a făcut o manevră riscantă, ce a pus în pericol atât viața sa, cât pe cele ale celorlalți participanți la trafic.

Ce s-a întâmplat?

Șoferul unui autoturism aștepta culoarea verde a semaforului. Cum însă sistemul inteligent de trafic este gândit astfel încât autobuzele să aibă verde înaintea restului mașinilor, cei care aveau prioritate și puteau pleca de pe loc erau doar șoferii autobuzelor. Buzoianul n-a mai ținut cont de reguli sau nu a realizat pericolul, așa că a pornit când s-a făcut verde pentru autobuze și a întors mașina pe bulevard. Practic, a tăiat și banda dedicată transportului în comun și numai norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă un autobuz, care oricum avea prioritate.

Filmarea a strâns multe reacții online, atât pe Tik-Tok, cât și pe Facebook, buzoienii fiind amuzați de întreaga situație.

Nu merg semafoarele

Schema Ț

În clip a fost atașat și un text ironic, buzoienii lansând pariuri online pe baza situațiilor bulversante create pe Unirii. Internauții au scris „pariu-pleacă pe roșu sau nu?”. Iar pentru a ilustra și mai bine penibilul situației, clipul are și un fundal sonor amuzant.

Dincolo de glume, asemenea manevre au condus, în ultima vreme, inclusiv la accidente grave care au avut loc pe Bulevardul Unirii.

Autorul știrilor

Ioana Carpen

3 Comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Asta se intampla cand modernizarea orasului e facuta de un carutas comunist care n-a vazut orasul pana la 20 de ani!
    Aveti grija sa il puneti primar din nou ca asa intram in Guiness World Book of Records ca “Orasul cu cea mai proasta populatie cu drept de vot din Calea Lactee”.

  • Mai rău e la semaforul de la Bălcescu cu Unirii!
    Când vi dinspre tribunal și vrei să intri pe Unirii ai verde dar au verde și pietonii care traversează din scuarul stației de autobuz spre sala de jocuri de pe Bălcescu, acolo se pot întâmpla tragedii.