Actualitate

ȘOCANT! Toate cele 4 persoane decedate la Sinești erau din Buzău

Sursa foto ISU Ialomița - arhivă

Patru buzoieni au murit fără vină, iar alți trei au ajuns la spital, cu mai multe traumatisme, în urma accidentului cumplit înregistrat astăzi pe DN2, la Sinești, în Ialomița. Cercetările la fața locului au arătat că în două dintre cele 3 mașini implicate în tragedia din Ialomița se aflau persoane din județul Buzău.

În mașina înmatriculată în Dâmbovița se aflau 5 persoane, toate din municipiul Buzău, cu vârste cuprinse între 42 și 54 de ani. Patru dintre acestea au suferit răni extrem de grave care le-au provocat decesul. Cea de-a cincea persoană, în vârstă de 44 de ani, a scăpat cu viață în ciuda impactului violent.  Este vorba despre o persoană de 44 de ani, din municipiul Buzău.

În cea de-a doua mașină, Loganul înmatriculat în Buzău, se aflau două persoane din Vadu Pașii: un bărbat de 52 de ani și un tânăr de 23 de ani. Ambii au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Urziceni.

În cel de-al treilea autoturism implicat în accident, un BMW înmatriculat în Ialomița, se aflau două persoane: un bărbat de 49 de ani și un copil de 9 ani. Ambii, răniți, au fost transportați pentru îngrijiri medicale la spitale din Capitală.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, mașinile buzoienilor circulau pe sensul București –Urziceni, iar cea de-a treia mașină, a ialomițenilor, venhea din sens opus. Primele date arată că cel mai probabil impactul s-a produs după o depășire fatală realizată de șoferul din Ialomița. Cercetările sunt  în plină desfășurare, însă, potrivit unor surse, primele date arată că mașinile buzoienilor circulau regulamentar în momentul în care bolidul de Ialomița, aflat în triplare, a ajuns pe contrasens și a urmat impactul devastator.