Actualitate POLITICĂ

Surpriză la Buzău: forțele de dreapta se adună în jurul PNL. Senatorul Pufu, mesaj de unitate pentru anul electoral 2024

Finalul anului aduce o nouă surpriză pe scena politică buzoiană: după ce, recent, Adrian Mocanu a fost numit președinte interimar al PNL Buzău, iar parlamentarii Gabriel Avrămescu și Vlad Mircea Pufu și-au înaintat demisiile din funcțiile deținute în partid, o reuniune arată, de data aceasta, o coagulare a forțelor de dreapta în jurul PNL.

Finalul anului aduce o nouă surpriză pe scena politică buzoiană: după ce, recent, Adrian Mocanu a fost numit președinte interimar al PNL Buzău, iar parlamentarii Gabriel Avrămescu și Vlad Mircea Pufu și-au anunțat demisiile din funcțiile deținute în partid, o reuniune arată, de data aceasta, o coagulare a forțelor de dreapta în jurul PNL.

Într-o postare pe Facebook, senatorul Vlad Mircea Pufu arată că, pe final de an, filiala ”se regăsește într-un pol de unitate”.

”PNL Buzău se mărește, iar finalul de an și începutul unuia nou, în care vor fi patru rânduri de alegeri, regăsește filiala într-un pol de unitate. Peste 370 de aleși locali de la PNL, USR, PMP, ALDE și ProRomânia, alături de reprezentanții organizațiilor de seniori, femei și tineret din PNL, au luat parte la o reuniune de sărbători, în care am pus cu toții la punct viitoarele strategii pe care le vom adopta în 2024”.

Senatorul liberal a vorbit, în cadrul reuniunii, despre importanța unității.

”Am vorbit în intervenția mea despre cât de importantă este unitatea echipei, pentru că numai așa vom putea demonstra, după alegerile de anul viitor, ce înseamnă dezvoltarea județului Buzău într-o viziune liberală. Exemple și modele de succes despre ceea ce înseamnă o administrație liberală avem la Cluj, Bihor, Ilfov și așa mai departe. Sudarea echipei este primul și cel mai important pas, iar coagularea forțelor de dreapta în jurul PNL poate aduce ceea ce își doresc toți buzoienii: dezvoltarea județului așa cum numai o administrație liberală o poate face!”

De remarcat că aceasta este prima apariție a senatorului PNL Buzău de la momentul în care și-a anunțat demisia din funcțiile deținute în partid, rămânând la dispoziția partidului, iar mesajul său de unitate că rămâne activ, asumându-și rolul de a lucra la consolidarea echipei alături de noul președinte interimar al organizației județene, Adrian Mocanu. De altfel, cei doi apar împreună în câteva dintre fotografiile surprinse la eveniment.