Actualitate

Târg educațional cu premii la Buzău. Cum vrea Universitatea ”Dunărea de Jos” să-și atragă viitorii studenți

Târgul educațional al Universității “Dunărea de Jos” Galați ajunge la Buzău. La mijlocul săptămânii, miercuri, elevii de liceu din întreg județul sunt așteptați să consulte oferta celei mai prestigioase universități din sud estul țării.

Reprezentanții facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor veni în fața tinerilor și le vor arăta ce programe au la dispoziție și ce specializări noi sunt. De asemenea, cât timp va fi deschis târgul, participanții vor avea șansa să câștige diverse premii, fiind organizate tombole din oră în oră.

“Elevii de liceu din municipiul și din județul Buzău sunt așteptați miercuri, 18 octombrie, la Târgul Educațional Student #UDJG, organizat în clădirea Euro Campus din strada Hangarului nr. 8. Târgul va fi deschis între orele 10.00 și 16.00. Ca de fiecare dată, reprezentanții facultăților din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați vor veni în fața tinerilor cu programe și specializări interesante, experimente inedite, momente artistice și o tombolă din oră în oră, cu premii oferite de Cocorico și Creionul Meu.

Pe lângă elevi, profesori și părinți, la deschiderea evenimentului, programată pentru ora 10.30, sunt așteptate oficialități locale și județene, conducerea Inspectoratului Școlar Județean, dar și parteneri din mediul de afaceri”, transmit organizatorii.

La Buzău, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este prezentă din 2020 cu trei specializări la Licență (Educație fizică și sportivă, Drept și Agricultură) și două specializări la Masterat (Inginerie și management în alimentație publică și agroturism și Expertizare în combaterea fraudelor alimentare). În anii următori, oferta educațională va fi completată cu noi programe.