Actualitate

Târgul de mărțișoare din Piața Daciei, restrâns din cauza lucrărilor de reabilitare a platoului (FOTO)

Târgul de mărțișoare, organizat în prag de primăvară pe platoul din Piața Dacia, mai restrâns decât în alți ani. Evenimentul ce strânge laolaltă producători și comercianți de mărțișoare și flori este influențat anul acesta de startul lucrărilor pentru modernizarea centrului orașului. Numărul vânzătorilor de flori și diverse cadouri va fi mult mai redus față de anii trecuți.

Cum este o chestiune de zile până când muncitorii vor ajunge în fața Palatului Comunal pentru a amenaja șantierul, târgul de mărțișoare va fi mult mai restrâns. Doar câteva zeci de comercianți se vor strânge în centrul Buzăului pentru a scoate la vânzare simbolurile primăverii. Vineri, 18 februarie, muncitorii au început să amenajeze cortul în care vor fi expuse mărțișoarele.

Totul trebuie să fie gata până luni, când clienții vor avea acces printre tarabele cu mărțișoare.

“Anul acesta, târgul de mărțișoare se va desfășura în perioada 21 februarie- 8 martie, în Piața Dacia, unde vor veni 40 de comercianți cu mărțișoare și aproximativ 10 comercianți cu flori. Va fi un pic mai restrâns decât în alți ani având în vedere că Piața Dacia se pregătește pentru începerea lucrărilor”, a declarat pentru șansanews.ro viceprimarul Oana Matache.