Actualitate

Trendurile lunii decembrie în materie de manichiură! Ce se poartă de sărbători, ce trebuie să facem pentru a avea mâini perfecte (FOTO)

Ca în fiecare an, în luna decembrie suntem mult mai atente la ce se poartă. E nevoie să ne aliniem trendurilor, să fim în pas cu noutățile, iar aici ne referim inclusiv la manichiură. Este acel moment al anului în care ne dăm frâu liber imaginației și creativității, când acceptăm modele și culori mai îndrăznețe decât în rest, când vrem să fim mai elegante ca oricând.

Alexandra Merișan este specialistul care ne dezvăluie, astăzi, ce se poartă în materie de manichiură, acum, în prag de sărbători.

”Cea mai frumoasă perioadă a anului este indiscutabil luna decembrie, când absolut toate fetele trebuie sa strălucească într-un mod deosebit. Pentru mine e o perioadă extrem de aglomerată și obositoare, dar totul compensează cu bucuria fetelor atunci când își văd unghiile făcute,  cu magia care se simte în aer.”, spune Alexandra.

Specialistul spune că dacă în alți ani se purtau unghiile extrem de colorate și pline de modele, de la globulețe pictate în diverse culori, până la brăduți împodobiți și Moși Crăciuni, anul acesta se poartă unghiile simple și elegante:

”Dacă în anii anteriori se purtau unghiile extrem de colorate și pline de modele pe toate unghiutele, deja acum vorbim de delicatețe, simplitate și eleganță. Doamnele și domnișoarele sunt încântate de culori pastelate, de faimosul Babyboomer, French, roșu și negru. Fiecare an a fost diferit în materie de tendințe,  însă fără puțin sclipici și steluțe discrete nu a trecut luna. Luna aceasta, mizez pe foarte mult alb lăptos și Babyboomer, asta după ce în luna noiembrie majoritatea fetelor și-au făcut unghiile în nuanțe de roșu, verde închis, albastru electric sau alte culori închise”.

Alexandra Merișan atrage atenția doamnelor și domnișoarelor să aibă grijă nu doar de unghii ci și de pielea mâinilor:

”Pentru acest sezon rece și, nu numai,  ideal ar fi, zilnic, să avem o cremă extrem de hidratantă în geantă sau la muncă,  un ulei de cuticule. Este la fel de important sa avem grijă și cu produsele de curățenie și sa înțelegem că unghiile nu sunt unelte de meșteșugărit”